Papricas de pui

de iulianacj in Pui, 8 Sep 2009 | 5329 vizualizari

 

Este incercat dupa o reteta de aici de p site

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpite (ciocanele),
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • ulei
  • o ceapa
  • jumate de ardei
  • o rosie decojita
  • smantana 150 ml
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

se prajesc putin pulpele in uleisi se scot pe o farfurioara apoi se adauga ceapa ardeiul rosia si se lasa la calit..apoi se pun pulpele apa cat sa fie putin peste ele..sare piper si vegeta dupa gust..intre timp se face sosul de smantana.(se amesteca o lingura de faina cu 150 ml smantana)knd carnea e fiarta se adaga peste se lasa sa mai dea un clocot si se ia de pe foc..se adauga patrunjel tocat..pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]