Papricas de pui

de Carmen_Ana in Pui, 30 Iul 2014 | 4938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de pui
  • o ceapa
  • 3 cartofi
  • boia dulce
  • 1/2 ardei iute
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper negru
  • marar verde
  • un praf de cimbru macinat
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • o lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Aripioarele le-am taiat in doua,apoi le-am condimentat cu sare,piper,boia si cimbru.
Le-am masat usor ,apoi le-am pudrat cu faina.

Legumele curatate de coaja,le-am taiat marunt / felii.

In oala de teflon am adaugat uleiul si aripile,am setat FRY si timpul 10 min.

Dupa ce s-au rumenit usor pe toate partile,am scos aripioarele pe o farfurie si in acelasi ulei am adaugat ceapa.

Am setat FRY si timpul 10 min .

In momentul cand ceapa a devenit translucida, am adaugat 1/2 de lingurita de boia dulce,am lasat sa se rumeneasca impreuna amestecand usor in oala.

Dupa 2-3 min,am adaugat cartofii,ardeiul iute si vinul,apoi apa cat sa acopere cartofii.

Am lasat aparatul sa termine programul FRY,apoi am adaugat aripioarele in oala,am dat gust cu sare,piper,cimbru .

Am setat STEW si timpul 20 de minute.

Cand s-a terminat programul ,am scos aparatul din priza,si am adaugat peste papricas smantana si mararul verde tocat fin.

Am servit papricasul cald,cei din familie adaugandu-si fiecare smantana.

 

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui