Papricas in crusta de cartofi

de Lau in Porc, 9 Sep 2014 | 4008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 kg cartofi
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • boia de ardei
  • 100 ml vin
  • 200 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas in crusta de cartofi:

Carnea o spalam si o taiem bucati,o condimentam cu sare si piper dupa care o prajim in ulei incalzit pe ambele parti,

Intr-o cratita calim ceapa tocata, adaugam ardeiul tocat marunt ,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam boaia de ardei,sare,piper dupa gust,crengute de rozmarin,carnea prajita si 200 ml apa calduta,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba cca 20 min,la final adaugam rosiile tocate si mai lasam cca 2-3 min pe foc,

Intre timp fierbem cartofi in coaja,ii trecem pe sub un jet de apa rece,ii lasam sa se raceasca dupa care ii curatam de coaja si ii taiem felii,

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei adaugam amestecul de carne,vinul si deasupra adaugam felii de cartofii una langa alta,

Dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

Eu am preferat sa adaug cascaval ras deasupra,dupa care am dat la cuptorul incalzit

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricaș de porc