Parfait de cacao

de Bunica in Dulciuri, 30 Mai 2010 | 9696 vizualizari

 

Este o inghetata fina

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 9 linguri de zahar
  • 9 linguri apa
  • 2 linguri cacao
  • 400 ml. frisca

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait de cacao:

Intr-o cratita se pun pe foc zaharul, apa si cacao. Se fierb pana se topeste zaharul si compozitia devine cremoasa.

Se lasa sa se raceasca si apoi se adauga cele 4 galbenusuri pe rand amestecand bine .

Se bate smantana pentru frisca (sau se foloseste frisca) si se adauga compozitiei de mai sus amestecind pentru omogenizare.

Se introduce in congelator .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait de cacao" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (14)

mena29 1

23.07.2010, 22:56

Buni,ce bine-mi pare ca am reparat furculitele,bravo ptr reteta

Bunica 1

23.07.2010, 23:11

Multumesc , mena29 !E inghetata mea preferata

deyutzky 1

05.04.2011, 19:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Craciunita (prajitura cu mac si nuca de cocos)