Parfe de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 29 Iun 2010 | 11697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4  galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingura cacao
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 500 ml lapte
  • 300 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de ciocolata:

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga amidonul si cacaoa si se amesteca usor. Se toarna laptele fierbinte, putin cate putin, amestecand intruna. Se pune vasul pe foc si se fierbe pana compozitia incepe sa se ingroase. Se adauga ciocolata rupta bucatele, se amesteca pana se topeste si se uniformizeaza. Se lasa la racit, amestecand din cand in cand. 

Dupa ce s-a racit se amesteca cu frisca batuta si se da la congelator pentru cateva ore, dupa care se portioneaza si se serveste cu sos de ciocolata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

silvi0ara 1

29.06.2010, 17:12

Laly 1

29.06.2010, 22:28

Mai Miha ce mananca lumea de aici noaptea.Daca ajungi la ora asta nu mai gasesti nimic.Cred ca sunt spalate si vasele

Cris2711 1

02.04.2011, 17:28

Miha draga ,ma innebuniti cu parfait-urile voastre voi aveti si eu nu ma pun acum pe facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu inghetata