Parizer din piept de curcan in ou

de mihaelar63 in Curcan, 9 Ian 2017 | 5753 vizualizari

 

   Eu nu mananc mezeluri decat foarte rar. Cu atat mai mult daca suspectez ca ar fi de pasare. Fac alergie la pielea lor . Un prieten a preparat parizer de curcan si am primit asigurari ca nu ar contine piele.  Mi-a venit o pofta nebuna de parizer in ou. Amintiri din vremurile apuse, cand, in loc de snitele, mai mancam si asa ceva. Parizerul era ieftin, doar 28 lei si se mai gasea. Dar cat era de bun !!! N-am mancat asa ceva nici de 20 de ani, asa ca mi-am facut pofta. La tara de origine a retetei, ar trebui scris : Romania comunista :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr parizer din piept de curcan
  • 2 oua
  • 4 linguri faina alba
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • legume pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer din piept de curcan in ou:

Scoateti membrana de pe parizer. Feliati parizerul felii mai grosute. Piperati. Puneti uleiul intr-o tigaie la incins .

Bateti ouale spuma. Sarati. Incorporati o lingura de faina alba. Dati feliile prin faina alba si apoi prin ou.

Prajiti in uleiul incins pe ambele parti. Scoateti feliile de parizer in ou, pe un servetel de hartie pus pe o farfurie, sa absoarba surplusul de ulei .

Serviti parizerul in ou, cat este cald, alaturi de cartofi prajiti si legumele preferate. Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer din piept de curcan in ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mirela0911 1

10.01.2017, 13:00

Cat de bine arata ce ai pus acolo pe platou!

miki_a 1

10.01.2017, 20:24

Exact Miha....din vremuri demult apuse nu am mai mancat asa ceva....mi-e cam pofta.....și de șnițele...și uneori și de vremuri!

kytz 1

12.01.2017, 07:25

Tare bune mai erau!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]