Parjoale "by Anisoara"

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2010 | 11031 vizualizari

 

foarte bune si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata amestec vita cu porc
  • 2 felii de paine
  • 1 canita de lapte 50-60 ml
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • pt prajit:
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale "by Anisoara":

Se amesteca bine carnea tocata cu sare,piper ,usturoiul pisat marut,ceapa tocata fin ,ouale si feliile de paine inmuiate in lapte caldut si patrunjel verde tocat.

Se formeaza in mana parjolute se dau prin oul batut apoi prin faina, din nou prin ou  si apoi prin pesmet (optional prin pesmet).

Se prajesc in ulei fierbinte.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale "by Anisoara"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pane-uri de ciuperci umplute