Parjoale "by Anisoara"

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2010 | 11408 vizualizari

 

foarte bune si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata amestec vita cu porc
  • 2 felii de paine
  • 1 canita de lapte 50-60 ml
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • pt prajit:
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale "by Anisoara":

Se amesteca bine carnea tocata cu sare,piper ,usturoiul pisat marut,ceapa tocata fin ,ouale si feliile de paine inmuiate in lapte caldut si patrunjel verde tocat.

Se formeaza in mana parjolute se dau prin oul batut apoi prin faina, din nou prin ou  si apoi prin pesmet (optional prin pesmet).

Se prajesc in ulei fierbinte.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale "by Anisoara"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu carnati