Parjoale din file de salau

de violeta30 in Peste, 30 Dec 2019 | 1946 vizualizari

 

Un aperitiv ușor și bun pentru orice masă atât festivă, cât și de zi cu zi.

Bună de adăugat în categoria Bunătăți pentru Crăciun.

 

INGREDIENTE

  • 1 șalău de 500 gr de file de șalău
  • 1 cartof dat prin răzătoare și scurs bine
  • 2 cepe călite în unt/ulei
  • 2 morcovi mai mici sau unul mare răzuit și stors bine
  • 1 ou
  • Usturoi (mujdei) după gust
  • Condimente pentru chiftele de la Galeo
  • Mărar
  • Sare/delikat
  • Pesmet pentru tăvălit pârjoalele
  • Ulei pentru prăjit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din file de salau:

Spălăm fileul și îl tamponăm bine ca să nu rămână apă. Porționăm peștele în cuburi și îl tocăm la robot. Ulterior amestecăm toate ingredientele (ceapa, morcovul, cartoful, oul, sarea/delikatul, condimentele, mărarul, usturoiul) din care rezultă un amestec bine legat. Luăm cu lingura din compoziție și formăm biluțe sau bastonașe și le dăm prin pesmet. Se prăjesc în baie de ulei. Se scot pe șervețele absorbante și se servesc atât calde, cât și reci.
Merită încercate pentru că sunt gustoase și ușoare.

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice file de pește

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din file de salau" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau Bonne Femme