Parjoale din legume

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 6002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina de aproximativ 600 gr.
  • 1 morcov maricel
  • 3 cartofi - aproximativ 350 gr.
  • 1 ou
  • 3 linguri cu faina
  • un varf de lingurita cu praf de copt
  • marar
  • sare
  • piper
  • 100 gr.pesmet
  • 3 catei de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din legume:

Legumele curatate si spalate se dau prin razatoarea mica,toate se pun intr-un caston peste care se adauga :oul,mirodeniile faina si praful de copt si sa nu uitam verdeata.Toate se amesteca bine si se pun luand cu lingura si puse in pesmet.In pesmet se dau pe toate partile dupa care se pune in uleiul incins.

se scot pe hartie absorbanta si se pot manca si garnitura dar si ca un fel de mancare de post eliminand oul.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

24.01.2011, 15:07

va multumesc la toti pentru aprecieri

mirela0911 1

24.01.2011, 21:56

mmm, ce bune

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:33

interesanta reteta nam mai incercat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere