Parmigiana cu peste sabie

de alba_zori in Peste, 23 Iul 2012 | 4453 vizualizari

 

O specialitate italiana.Este ca un tort din felii de vinete,sos de rosii,branza parmezan,mozzarella,peste sabie,iar vinete,sos de rosii,braza si peste,sos de rosii.Un tortulet mic,se poate face si cu carne de vitel.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de peste sabie
  • o vanata
  • sos de rosii
  • o foaie de dafin
  • ulei de masline
  • branza (de care doriti)
  • parmezan
  • mozzarella
  • nucsoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parmigiana cu peste sabie:

Nu este o frumusete,dar este foarte bun.

Intr-o tavita de cuptor intindem cateva linguri de sos de rosii cu ulei de masline si sare,apoi asezam o felie de vanata prajita,o felie de branza,o felie de peste sabie cu nucsoara,apoi iar sos de rosii,vanata,branza,peste sabie si sos de rosii deasupra.Daca mai vrem mozzarella deasupra mai punem.

Bagam la cuptorul preincalzit la 180 grade cam 30 minute,pana se usuca deasupra si se rumeneste.

Taiem si servim,pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parmigiana cu peste sabie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

laura_n 1

24.07.2012, 08:38

ce bine suna si cred ca te lingi pe degete de bun ce este

alba_zori 1

24.07.2012, 09:38

multumesc mult pentru aprecieri si ca imi luati partea,imbratisari si pupici

Sim0na 1

24.07.2012, 10:52

Cu titlu gresit sau nu.. cu poze sau nu... cred ca-i delicios!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau in crusta de parmezan