pasca cu branza de vaci

de iry-gabriela in Dulciuri, 13 Apr 2012 | 4692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat avem nevoie de:
  • 1 kg de faina,
  • 300 g zahar,
  • 1 1/2 lapte,
  • 3 linguri de osanza,
  • 6 oua+1 ou de uns deasupra,
  • 50 g drojdie,
  • 200 g margarina delma,
  • 2 linguri ulei,
  • zahar vanilat,
  • coaja rasa de lamaie si portocala,
  • o lingurita sare,
  • unt pentru uns tava
  • stafide.
  • pentru compozitia de branza avem nevoie de:
  • 400g branza,
  • 6 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • stafide,
  • esenta de rom,
  • 2 linguri de faina
  • mac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pasca cu branza de vaci:

Pentru inceput facem un aluat destul de elastic din ingrendientele scrise .    

Apoi amestecam branza cu ouale, zaharul, stafidele, esenta de rom si faina.

Aluatul il impartim in mai multe bucati in functie de cate pascute vrem sa facem, apoi intindem fiecare bucata cu sucitorul si o asezam in forma unsa cu unt, astfel incat sa ramana capetele de aluat libere si adaugam branza si acoperim capetele de aluat peste branza.    

Se unge cu ou si se orneaza cu stafide si optional se adauga deasupra mac. Se da tava la cuptor pana se coace pasca si sescoate si se serveste cu un ou in ziua de Paste aproape de cei dragi.

TIPS-URI

1

se foloseste foarte multa dragoste pentru a gati

Daca ti-a placut reteta noastra "pasca cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac floare cu nutella