Pasca cu branza proaspata de vaci

de Valyvalentyna in Dulciuri, 19 Apr 2014 | 3834 vizualizari

 

Fac aceasta reteta de pasca pe care o stiu de la mama mea pe care o ador. este ffff buna.!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza proaspata de vaci,
  • 6 oua,
  • 3 linguri de faina,
  • jumatate esenta rom,
  • 1 esenta vanilie,
  • coaja rasa de la 1 lamaie si de la 1 portocala,
  • 250-300 gr zahar,
  • 4 linguri de gris,
  • 3 linguri smantina,
  • 100 gr stafide,
  • 2 linguri unt{ margarina,} la temperatura camerei
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • 1 pliculet praf de copt{15 g}
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza proaspata de vaci:

Se separa albusul de galbenus se freaca galbenusurile bine cu zaharul adaugam margarina se amesteca cu branza pina se omogenizeaza Apoi punem praful de copt stins in zeama de lamaie, punem smantina le amestecam bine, batem albusurile separat punem lamaia rasa si portocala, esentele, zaharul vanilat si stafidele si omogenizam bine pina optinem o compozitie consistenta.

Ungem tava cu ulei tapetam cu faina si gris apoi turnam compozitia o ornam cu ce doriti si bagam la cuptor 175 de grade pt 35 min.

TIPS-URI

1

O puteti orna dupa ce o lasati la cuptor 10 min sa prinda o crusta{coaja} sa nu se lase in compozitie rahatul,stafidele etc [ornatul}

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza proaspata de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]