Pasca cu branza si stafide

de deyutzky in Dulciuri, 14 Apr 2012 | 9856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de cozonac ( http://www.bucataras.ro/retete/cozonac-cu-nuca-si-cacao-32048.html)
  • 1 ou pt uns
  • Crema de branza:
  • 500 gr branza dulce
  • 2 oua intregi
  • o cescuta de zahar
  • esenta de lamaie
  • o mana de stafide
  • 1 varf de cutit de sare
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide:

Se procedeaza ca si la pasca cu ciocolata...difera doar crema.

Intindem o foaie din aluat, ungem o tava rotunda cu unt/margarina.

In tava punem foaia de aluat.

Pregatim crema: 

Ouale le frecam bine cu cescuta de zahar.

Intr-un bol punem branza, stafidele, sarea, esenta de lamaie, faina si la sfarsit ouale batute cu zaharul si amestecam bine.

Crema obtinuta se pune peste aluatul din tava.

Se orneaza pasca cu fasii de aluat (dupa preferinte).

Se bate oul ramas si se ung fasiile de aluat si marginile.

Se da la cuptor pt 45 de min la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat