Pasca Dukan

de LC in Dulciuri, 5 Mai 2013 | 5579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 80 g indulcitor
  • 450 g quark
  • 125 g iaurt degresat
  • 50 g amidon
  • 25 g gluten de grau
  • coaja de lamaie
  • 1/2 praf de copt
  • un varf de cutit de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca Dukan:

Separam galbenusurile de albusuri.

Mixam galbenusurile amestecate cu indulcitorul pana cand se deschid la culaore si isi dubleaza volumul.

Intr-un vas mixam albusurile amestecate cu sarea pana se fac spuma.

Vom incorpora in galbenusurile mixate branza quark foarte bine scursa si iaurtul.

Amestecam amidonul, glutenul si praful de copt si le cernem.

Incorporam mixul de amidon si gluten in compozitia de galbenusuri si amestecam de jos in sus.

Adaugam albusurile mixate in aluatul format si le amestecam cu grija. Adaugam coaja de lamaie.

Tapetam forma cu hartie de copt trecuta printr-un jet de apa si o stoarcem. Coacem pasca timp de 40-45 minute.

Nu a iesit foarte aspectuoasa, dar a fost gustoasa si satisface pofta de dulce! ( dau vina pe cuptor iar....este ceva mai vechi si nu prea a copt foarte bine )

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca Dukan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]