Pasca Dukan

de LC in Dulciuri, 5 Mai 2013 | 4735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 80 g indulcitor
  • 450 g quark
  • 125 g iaurt degresat
  • 50 g amidon
  • 25 g gluten de grau
  • coaja de lamaie
  • 1/2 praf de copt
  • un varf de cutit de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca Dukan:

Separam galbenusurile de albusuri.

Mixam galbenusurile amestecate cu indulcitorul pana cand se deschid la culaore si isi dubleaza volumul.

Intr-un vas mixam albusurile amestecate cu sarea pana se fac spuma.

Vom incorpora in galbenusurile mixate branza quark foarte bine scursa si iaurtul.

Amestecam amidonul, glutenul si praful de copt si le cernem.

Incorporam mixul de amidon si gluten in compozitia de galbenusuri si amestecam de jos in sus.

Adaugam albusurile mixate in aluatul format si le amestecam cu grija. Adaugam coaja de lamaie.

Tapetam forma cu hartie de copt trecuta printr-un jet de apa si o stoarcem. Coacem pasca timp de 40-45 minute.

Nu a iesit foarte aspectuoasa, dar a fost gustoasa si satisface pofta de dulce! ( dau vina pe cuptor iar....este ceva mai vechi si nu prea a copt foarte bine )

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca Dukan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac Rosenkranz