PASCA FARA ALUAT

de amalia01 in Dulciuri, 7 Mai 2015 | 8374 vizualizari

 

Imi place "Pasca", dar nu prea imi place sa framant si nici sa aiba prea mult aluat. Asa ca am cautat si am gasit aceasta super-reteta.

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza dulce de vaci
  • 6 oua mari
  • 400 g smantana
  • 200 g Rama Maestro
  • 200 g zahar
  • 8 linguri faina
  • 200 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilinat
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASCA FARA ALUAT:

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine totul cu un tel.

Adaugam branza sfaramata si margarina la temperatura camerei, omogenizand foarte bine amestecul.

Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam bine. La final adaugam smantana si apoi stafidele.

Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt si o dam la cuptor, la foc mic pentru 60 de minute (cuptorul a fost incins inainte).

Cand s-a copt Pasca, o lasi sa se raceasca in forma, apoi o asezi pe platou si o servesti cu mare pofta.

TIPS-URI

1

pasca

Daca ti-a placut reteta noastra "PASCA FARA ALUAT" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu glazura de portocale