Pasca fara coca

de susu in Dulciuri, 17 Oct 2013 | 10515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci grasa500 gr mascarpone sau smantana foarte grasa300 gr zahar pudra8 oua separate4 lg gris100 gr stafidecoaja de citriceesenta romconiacsofran pentru culoareo fiola de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara coca:

Stafidele se hidrateaza in coniac si rom. Sofranul se desface in putina apa calda sau esenta dupa care se strecoara de firicele. Branza si mascarpone la aceeasi temperatura se amesteca impreuna. Galbenusurile se mixeaza cu esentele, coaja de citrice, vanilia fiola si sofranul dizolvat si strecurat. Albusurile la temperatura camerei se bat spuma cu putina zeama de lamaie apoi adaugi treptat zaharul pudra. Se adauga restul ingredientelor in branza, se amesteca si se pune in tava tapetata cu unt si gris. Siropul de la stafide se pune la branza si stafidele deasupra compozitiei. Spre sfarsitul coacerii ungem pasca cu ou si sofran.   
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara coca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Sylvia 1

17.10.2013, 17:19

wow ce pofta imi faci !!!!

Rocsi 1

17.10.2013, 19:33

Delicioasa.

MotanLaOale 1

17.10.2013, 22:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]