Pasta Chili

de lili in Conserve, 6 Sep 2011 | 7542 vizualizari

 

Reteta o am de aici: http://artaculinara.com/forums/topic/3075-my-hot-chili-sauce/
si multumesc autorului. ste foarte buna si se face foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • - 1 kg ardei gras sau gogosar
  • - 1 kg rosii
  • - 30 buc. ardei iute
  • -8 linguri de otet
  • - 2 linguri de miere
  • -2 linguri de sare
  • -8 catei de usturoi

   

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta Chili:

Rosiile se oparesc si se curata de pielite. Gogosarii se curata  si se taie bucati. La fel procedam si cu ardeil iute. Toate legumele le macinam bine si apoi le punem la fiert impreuna cu otetul, mierea si sarea. Le lasam sa fiarba 20-30 minute ( depinde de cat de groasa vrem sa fie pasta) si le mai macinam inca odata, fierbinti cu mixerul stick. Cu o jumatate de minut inainte de a stinge focul adaugam usturoiul pisat in mojar cu o  lingurita de zahar si o  lingurita de sare ( se face o alifie). Il punem in borcane si le dam la dunst 20 minute.

Imi pare bine ca am gasit aceasta reteta. Eu o folosesc mult la mancare.Mi-au iesit 4 borcane mici. Spor la gatit!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Chili" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

DIANA B 1

07.09.2011, 17:09

kamy 1

09.09.2011, 21:21

trebuie sa fac si eu nu ca as fi innebunita dupa iuteala,dar e buna,din cand in cand

lili 1

11.09.2011, 08:54

fetelor..se poate cu mai putin ardeu iute ...apoi nu va ustura nica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza marinata