Pasta de ardei cu morcovi

de susu in Conserve, 22 Aug 2012 | 15368 vizualizari

 

Mai fac si fara morcovi dupa aceeasi reteta

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ardei capia rosii
  • 2 kg gogosari
  • 500 ml ulei
  • 1 morcov
  • 2-3 cepe
  • 5 linguri sare grunjoasa pentru muraturi
  • busuioc optional
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei cu morcovi:

Ceapa se da prin masina de tocat dupa care urmeaza ardeii si gogosarii care au fost spalati, curatati de seminte si taiati bucati. Se incalzeste uleiul, se adauga ceapa la calit si dupa cateva minute urmeaza morcovul ras prin razatoarea mica. Puneti oala pe o tabla pentru a nu se prinde pasta. Se adauga ardeii macinati cu busuiocul si pe la jumatatea fierberii se adauga sarea. Se tine vreo 2 ore in functie de cat de gros vreti sa iasa.

Se pune in borcane sterilizate, se dau vreo 10-15 minute la cuptor sa prinda o crusta deasupra dupa care se pun capacele si se mai da la cuptor sau se fierbe la bain marie. Se pun la cald pana a doua zi cand se eticheteaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei