Pasta de ardei kapia

de Lau in Conserve, 3 Dec 2019 | 6339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg ardei kapia
  • 1 l ulei
  • 5-6 linguri sare
  • 2-3 ardei iuti
  • usturoi
  • 2 linguri zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia:

Ardeii ii curatam de cotoare si seminte, ii spalam si ii dam prin masina de tocata sau robot de bucatarie.

Pasta obtinuta o punem intr-un ceaun in care am incalzit uleiul inainte.

Adaugam sare si zaharul (dupa gust, zaharul este optional).

Lasam sa fiarba pana ce se ingroasa si uleiul se ridica la suprafata.

Intre timp spalam borcanele cu apa fierbinte si lasam sa se scurga bine de apa.

Punem pasta fierbinte in borcane, le infieletam si invelim borcanele cu o patura pana a 2 zi.

Eu am impartit pasta in 3, in una am adaugat 1 capatana usturoi pisat, in alta ardei iuti tocati marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei roundel-mar marinati