Pasta de branza

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2011 | 28020 vizualizari

 

Cred ca fiecare gospodina are pasta ei de branza, preparata dupa gustul familiei ei.
Noua asa ne place cel mai mult....

 

INGREDIENTE

  • Branza de vaca
  • smantana
  • unt(optional)
  • ceapa
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza:

Branza de vaci se sfarma bine cu furculita.

Ceapa si mararul se toaca marunt( ceapa se poate rade pe razatoarea cu ochiuri mici) ,apoi se pun peste branza faramitata.

Se adauga smantana si condimentele si untul(optional)

Se amesteca bine se orneaza apoi intr-un bol.

Aceasta pasta se poate servi ca atare pe felii de paine prajita sau se pot umple rosii sau ardei grasi , cu ea.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu legume si branzeturi