Pasta de branza

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2011 | 27646 vizualizari

 

Cred ca fiecare gospodina are pasta ei de branza, preparata dupa gustul familiei ei.
Noua asa ne place cel mai mult....

 

INGREDIENTE

  • Branza de vaca
  • smantana
  • unt(optional)
  • ceapa
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza:

Branza de vaci se sfarma bine cu furculita.

Ceapa si mararul se toaca marunt( ceapa se poate rade pe razatoarea cu ochiuri mici) ,apoi se pun peste branza faramitata.

Se adauga smantana si condimentele si untul(optional)

Se amesteca bine se orneaza apoi intr-un bol.

Aceasta pasta se poate servi ca atare pe felii de paine prajita sau se pot umple rosii sau ardei grasi , cu ea.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

23.11.2011, 21:07

buna, mai ales intinsa pe o felie de paine proaspata

MIUTA 1

24.11.2011, 23:33

Ce bunatate

pufi_pufi 1

18.12.2011, 21:30

fff buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti