Pasta de branza cu somon

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2014 | 4808 vizualizari

 

Este un aperitiv deosebit , dar se poate servi la micul dejun foarte bine . Sanatos si gustos .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza de vaci
  • 50 gr somon afumat
  • sare
  • 1 linguri boia
  • o ceapa mica
  • 3 linguri smantana dulce
  • 150 gr seminte( floarea soarelui, susan, nuca, mac ) sau verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu somon:

Curatam ceapa si o dam pe razatoarea mica .

Branza o punem intr-un bol si cu ajutorul unui blender o facem pasta fina . Acum putem adauga ceapa razuita, smantana , sare dupa gust si boia . Boiaua ii va da culoare .

Somunul afumat il feliem in cubulete mici sau fasiii mici si subtiri .

Amestecam bine .

O dam putin la frigider si intre timp pregatim o farfurie cu seminte .

Din compozitie luam cu o lingurita mica si facem bilute cu mainile. Fiecare bila o vom da prin seminte si o asezam pe platou .

Procedam la fel pana terminam toata compozitia .

 

 

 

TIPS-URI

1

Se poate folosii orice fel de seminte doriti , sau se pot combina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

anca_rm 1

27.02.2014, 14:03

Bunica

anca_rm 1

27.02.2014, 14:04

Laura nu stiu, eu fac de cate ori ma loveste cate un dor de ceva

Satisfyyourcravings 1

27.02.2014, 17:29

Interesanta combinatie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]