Pasta de conopida

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 8717 vizualizari

 

E foarte buna, preferata sotului meu :)

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivit de mare
  • 2 catei de usturoi
  • un galbenus de ou
  • 1 lingura mustar
  • 250 ml ulei
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Se fierbe conopida in apa cu sare timp de 10 min. apoi se strecoara si se lasa sa se raceasca.

Intre timp se face o maioneza din galbenusul de ou, mustar si ulei.

Se curata usturoiul si se piseaza.

Conopida se zdrobeste cu furculita si se stoarce de apa, apoi se amesteca cu maioneza, usturoiul, sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de Conopida (Reteta Video)