Pasta de gogosar cu verdeata

de adela1981 in Conserve, 6 Oct 2012 | 4377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am folosit 3 kg de gogosari,
  • cateva frunze de telina si o legatura de patrunjel verde si putina sare de mare.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosar cu verdeata:

Gogosarii i-am spalat si curatat de cotare si seminte. Am dat prin masina de tocat, verdeturile se toaca marunt. Am pus la fiert cca o ora pana ce a scazut zeama. Am adaugat cca o lingura rasa cu sare. Dupa ce aproape au fiert se adauga frunzele de patrunjel si telina tocate marunt si se mai lasa 15-20 min.  Pasta se pune in borcane, se pun capacele.  Asezam borcanele intr-o cratita, umplem cu apa pana la jumatatea borcanelor si lasam pe foc mic o ora, apoi asezam borcanele intre paturi la caldura pana  a2 -a zi, depozitam.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosar cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]