Pasta de Kapia cu telina

de mihaelar63 in Conserve, 17 Oct 2014 | 12113 vizualizari

 

O pasta usor de preparat pentru iarna care va da culoare si arome fripturilor , ciorbelor sau tocanitelor .

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ardei Kapia rosii
  • 1 kg telina
  • 3 linguri sare
  • 200 ml ulei
  • 1 varf cutit conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de Kapia cu telina:

  1. Telina se curata , se spala , se taie felii si se toaca cu ajutorul masinii de tocat .
  2. Ardeii se spala se curata de seminte , se taie felii si se toaca . 
  3. Intr-o oala de inox  cu fundul dublu   puneti la fiert ardeii si telina .
  4. Sarati   si adugati uleiul .
  5. Fierbeti la foc mic  timp de 90 minute .
  6. Pasta este gata  cand uleiul se alege deasupra ca la zacusca . 
  7. La sfarsit se pune putin conservant si se amesteca . 
  8. Pasta se pune cat este calda in borcane bine spalate .
  9. Se infileteaza capacele pe care le-ati sterilizat prin fierbere .
  10. Dunstuiti borcanele la dunst umed 30 minute [ se pun intr-o cratita cu apa si se fierb la foc mic ] .        
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de Kapia cu telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Satisfyyourcravings 1

17.10.2014, 19:19

Deja ma gandesc la ce as putea sa o folosesc! Yummy!

Rocsi 1

17.10.2014, 21:11

Bine ai mai zis in introducere

miki_a 1

14.07.2017, 12:30

Văzut, plăcut, băgat la seif....! Anul ăsta vreau să o prestez garantat! Mulțumesc pentru rețetă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion de ardei