Pasta de masline

de anaiordan in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2009 | 12078 vizualizari

COMENTARII (8)

Bucataras 1

29.07.2009, 20:56

excelent ... cred ca si putina lamiie trebuie adaugat. da, cu piinik prajita este delicioasa

ala_oancea 1

29.07.2009, 21:30

Suna bine ... masline si usturoi ...

boscodina 1

29.07.2009, 23:08

o reteta tare interesanta. astept cu nerabdare poza cu felia de painica,ca sa am motiv de inundatie, deja imi ploua in gura

anaiordan 1

30.07.2009, 13:46

In seara asta se va face poza cu painica...asta e unul din aperitivele pregatite pentru o masa greceasca ...o s avin si cu restul preparatelor zilele urmatoare...

cred ca merge si un pic de lamaie la maslinele negre care se gasec in Romania, aici astea fiind deja un pic amare lamaia le-ar face si mai amare...

Apropo..genul asta de masline eu le-am gasit si in Romania la Mega Image, dar erau foarte scumpe dupa parerea mea...200g - 8lei...

anaiordan 1

01.08.2009, 13:38

I have the picture...enjoy

madi_marin 1

05.04.2010, 18:12

am facut si eu pasta de masline, dar am pus si un pic de cimbru....ca asa era reteta....absolut delicios pe feliute mici mici de paine prajita....

elena1988 1

04.03.2011, 09:33

adry88 1

13.05.2011, 16:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]