Pasta de masline

de anaiordan in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2009 | 11756 vizualizari

 

Este un aperitiv grecesc care se serveste cu painici mici prajite si stropite cu ulei de masline, sare si oregano alaturi de un pahar de ouzo (cui ii place ouzo :D)

 

INGREDIENTE

  • 250 grame masline
  • 1lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita otet balsamic sau otet din struguri
  • 1 catel usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de masline:

Pasta asta de masline eu am facut-o cu masline grecesti, care nu sunt ca cele negre care se gasesc in Romania, dar cred ca ar iesi buna si cu alea.

 

Am curatat maslinele de samburi si apoi le-am pus la tocat in robotul de bucatarie cu uleiul, otetul si usturoiul. Eu am pus asa putin otet balsamic deoarece genul asta de masline sunt deja un pic amare..cele negre sunt mai dulci..asa ca puneti dupa gust atat uleiul cat si otetul.

 

O sa revin si cu poze cu pasta pe painica :D...

 

I have the picture..enjoy :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

madi_marin 1

05.04.2010, 18:12

am facut si eu pasta de masline, dar am pus si un pic de cimbru....ca asa era reteta....absolut delicios pe feliute mici mici de paine prajita....

elena1988 1

04.03.2011, 09:33

adry88 1

13.05.2011, 16:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi a murro