Pasta de masline

de Furnicuti in Mancaruri de post, 28 Mar 2011 | 5974 vizualizari

 

Un aperitiv de post foarte rapid si foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 200 g masline verzi sau negre, fara samburi
  • 3 linguri pasta de susan (sau ulei de susan sau masline)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura suc de lamaie

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de masline:

Maslinele scurse bine, impreuna cu restul ingredientelor se pun intr-un vas si se paseaza cu piciorul vertical al mixerului sau se mixeaza in blender pana obtinem o pasta destul de fina.

Pasta obtinuta se serveste pe felii de toast, noi am avut niste mini toast care au mers foarte bine fiind micute, dar puteti folosi si grisine, biscuiti sau covrigei.

TIPS-URI

1

maslinele sunt sufient de sarate de obicei, dar daca mai e nevoie, adaugati sare la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Franzelute umplute cu ciuperci