Pasta de oua

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2012 | 20869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua fierte,
  • 50 g cascaval ras,
  • 1 lingura mustar,
  • 2 linguri unt,
  • sare,
  • frunze de patrunjel,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de oua:

Decojim ouale fierte si le pasam cu o furculita. Punem intr-un bol ouale,mustarul,untul la temperatura camerei,cascavalul ras,sare si frunze de patrunjel tocate marunt dupa gust. Le amestecam pana devine o pasta tartinabila.

Servim cu salata de cruditati.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]