Pasta de peste

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 7561 vizualizari

 

Mi-a fost dor de pasta de peste, asa ca mi-am facut :))

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de peste in ulei
  • 4 linguri branza de vaci fina
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Se curata ceapa si se taie marunt sau se da pe razatoare.

Pestele se scurge de ulei si se zdrobeste cu furculita.

Se adauga branza, untul, uleiul si ceapa taiata marunt. Se amesteca bine pana devine pasta si se potriveste de sare si piper.

Se pot pune in robot pentru a obtine o pasta mai fina (eu nu am mai avut rabdare)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

14.12.2010, 20:26

Multumesc tanya

nadina73 1

15.12.2010, 01:13

super cu branza nu am incercat la favo,si mie imi place tare mult

MIUTA 1

17.12.2010, 23:55

bun

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Gratarele de cartofi rasi