Pasta de rosii de casa

de iry-gabriela in Bulion, 7 Aug 2012 | 8240 vizualizari

 

...de ce sa dau bani pe bulion atata timp cat rosiile stau asa frumoase prin gradina???

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de rosii medii si carnoase,
  • sare
  • cimbru.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de rosii de casa:

Se spala rosiile si se dau pe razatoare. Compozitia obtinuta se pune la fiert ,se adauga sare si cimbru si se lasa sa fiarba pana scade toata zeama.

Este o pasta ce se poate folosi in consum imediat, cum crede fiecare.

TIPS-URI

1

cimbrul ii da o aroma aparte ce nu o are bulionul din comert

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de rosii de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Merisor 1

08.08.2012, 18:58

deja ai facut pasta de rosii, super!

iry-gabriela 1

08.08.2012, 19:05

da merisor dar am folosat-o la tocana de dovlegei

gaby_gabytza 1

09.08.2012, 18:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]