Pasta de somon afumat si batog afumat

de Panacris in Peste, 24 Noi 2021 | 3513 vizualizari

 

Îmi era tare dor de o pastă de pește.
Sincer, recunosc că o cumpăr, că nu prea am amatori în casă și întotdeauna când prepari acasă nu iese cantitate mica.
Dar acum dacă am început să gătesc pentru 3 case, iar fetele consumă pește cu plăcere, m-am pus la treabă.
Tare bine am făcut, a avut mare succes! ;)

 

INGREDIENTE

  • Somon afumat cca. 150 g,
  • Batog afumat cca. 150 g,
  • Unt vegetal Cremino 200 g,
  • Ceapă verde 1 legătură,
  • muștar 2 linguri,
  • Lămâie 1 bucată.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de somon afumat si batog afumat:

Untul vegetal se scoate din frigider și lasă la temperatura camerei cca. 30 minute cât să se înmoaie.

Ceapa verde se curăță și taie groisre, apoi se pune în blender, robot ce aveți la îndemână.

Somonul și batogul se mărunțesc, apoi se pun peste ceapa mărunțită.

Se adaugă untul vegetal și muștarul, poi se blendează până se obține o pasta omogenă.

Se asezonează de sare și zeamă de lămâie, apoi se transferă în recipient de sticlă și se pun la rece la frigider.

Simplu și bun, făcut în casă.

Spor și poftă bună!

TIPS-URI

1

pentru perioada de dulce puteti folosi și unt clasic

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon afumat si batog afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]