Pasta in salsa rosata

de - Andreea - in Paste, 18 Iun 2015 | 5626 vizualizari

COMENTARII (47)

Bunica 1

18.06.2015, 21:36

buuuuuune paste!

- Andreea - 1

18.06.2015, 21:37

Buni

-Licurici- 1

18.06.2015, 21:38

foarte bune...

Valclaudia 1

18.06.2015, 21:39

imi plac

Andra_Constantinescu 1

18.06.2015, 21:41

Adele 1

18.06.2015, 21:44

Bune

MOKUSKA 1

18.06.2015, 21:46

- Andreea - 1

18.06.2015, 21:55

licurici

- Andreea - 1

18.06.2015, 21:55

Val

- Andreea - 1

18.06.2015, 21:55

Andra

- Andreea - 1

18.06.2015, 21:56

Adele

- Andreea - 1

18.06.2015, 21:56

Mokuska

Dulciuri cu Georgiana 1

18.06.2015, 22:04

Minunate !

Gicuta 1

18.06.2015, 22:04

simona72 1

18.06.2015, 22:04

Imi plac pastele!

cristeena20 1

18.06.2015, 22:19

ce buneee!!big like

MotanLaOale 1

18.06.2015, 22:20

Catalina L 1

18.06.2015, 22:20

foarte bune ....

cristeena20 1

18.06.2015, 22:20

ce simplu pare si banuiesc ca sunt foarte bune!!le fac curand!!mersi de idee!!

- Andreea - 1

18.06.2015, 22:26

Simo ... si mie

- Andreea - 1

18.06.2015, 22:26

Cris

- Andreea - 1

18.06.2015, 22:28

Si mie mi s-a parut super reteta,mai ales la combinatia de rosii cu smantana si de aceea am incercat.Si mi-a placut tare mult.

- Andreea - 1

18.06.2015, 22:28

Motane

- Andreea - 1

18.06.2015, 22:28

Catalina

- Andreea - 1

18.06.2015, 22:30

Georgiana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi ai quattro formaggi