Pastai cu carne de porc

de adasev12 in Porc, 4 Dec 2012 | 10763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc,
  • 400 g pastai congelati
  • o ceapa
  • un gogosar mai mic
  • marar verde
  • 200 g rosii in conserva
  • boia, sare, piper
  • o foaie de dafin
  • un catel mai mare de usturoi
  • patrunjel verde
  • smantana pt servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu carne de porc:

Mai intai am pus la fiert o oala cu apa si cand a dat in clocot, am turnat pastaile congelate, am lasat 4-5 minute si am pus inapoi la foc, am fiert cam 20 minute.

Carnea am taiat-o bucatele, am calit-o putin intr-o cratita cu ulei, apoi am adaugat ceapa taiata marunt si gogosarul, am lasat inca vreo 5 minute la foc dulce, am adaugat o jumatate de lingurita de boia, sare si foaia de dafin. Am pus apa cat sa acopere carnea si am lasat la fiert vreo 20 minute, pana a fiert carnea pe jumatate, apoi am transferat si pastaile si mararul maruntit si rosiile pasirate la robot. Am lasat pana au fiert toate. Din cand in cand am mai completat cu apa, ca sa nu scada foarte tare, sa ramana si sos. Spre sfarsit , cam cu 5 minute inainte, se adauga si usturoiul pisat, putin piper si un pic de patrunjel verde. Se serveste cu smantana direct in farfurie

Merge bine cu muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]