Paste cu bacon si ciuperci

de xana in Paste, 16 Mai 2018 | 6315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr bacon
  • 200 gr tagliatelle proaspete
  • 250 gr ciuperci albe proaspete
  • 200 gr rosii cherry kumato
  • 1 dovlecel
  • cateva frunze de busuioc proaspete
  • cca 30 gr parmezan
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bacon si ciuperci:

Punem intr-o oala apa cu sare la infierbantat pentru paste.

Intr-o tigaie larga incinsa, punem putin ulei de masline si baconul taiat fasii. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugam ciupercile feliate, putina sare si piper. Calim la foc mediu pana ciupercile incep sa se inmoaie dupa care adaugam usturoiul si rosiile. Dupa 3-4 minute adaugam si dovlecelul taiat rondele subtiri si amestecam bine pentru inca 3-4 minute.

Fierbem pastele timp de 2-3 minute (timpul de fierbere depinde de cat de groase sunt), apoi le punem in tigaie impreuna cu 3-4 linguri din apa in care au fiert si amestecam.

Luam tigaia de pe foc, radem parmezanul deasupra, adaugam frunzele de busuioc si mai amestecam inca o data, apoi sunt gata de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne de vita si purcel, cu ciuperci si sos de rosii la cuptor