Paste cu branza de vaci

de -Licurici- in Paste, 25 Mai 2016 | 5308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste;
  • 300 g branza de vaci;
  • o lingura smantana grasa;
  • 3 oua;
  • 100 g zahar;
  • 2 pliculete zahar vanilinat;
  • esenta de vanilie;
  • o lingurita coaja de lamaie;
  • o lingurita coaja de portocala;
  • 50 g cascaval ras;
  • unt;
  • sare;
  • pesmet.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de vaci:

  1. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj,  cu un praf de sare.
  2. Se amesteca branza cu smantana, ouale, zaharul si esentele, apoi se adauga pastele scurse de apa.
  3. Intr-un vas termorezistent, uns cu unt si tapetat cu pesmet, se pun pastele cu branza, iar, pe deasupra, se rade cascaval.
  4. Se lasa la cuptorul preincalzit, 35-40min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orecchiette proaspete cu carne si sos de rosii