Paste cu branza la cuptor

de ela in Paste, 12 Ian 2011 | 10325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr paste,
  • 4oua,
  • 350gr telemea de vaca,
  • 1praf nucsoara,
  • piper,
  • unt pentru tapetat vasul,
  • pesmet pt tapetat vasul,
  • 250gr cascaval,
  • 200gr smantana,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Fierbi pastele al dente in apa cu sare,dupa instructiunile de pe ambalaj.Le strecori.

Separat razi branza si cascavalul in doua boluri.Separi galbenusurile de albusuri.

Bati albusurile spuma cu un praf de sare,adaugi galbenusurile,nucsoara si piper macinat dupa gust,branza,smantana si jumatate din cantitatea de cascaval.Torni si pastele si amesteci incet sa se omogenizeze totul.

Ungi un vas termorezistent cu unt si tapetezi cu pesmet si torni compozitia.Dai la cuptorul preincalzit si lasi 45minute.Scoti si pui restul de cascaval,apoi dai din nou la cuptor inca 15minute,pana se rumeneste frumos compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

lilik 1

13.01.2011, 09:39

trebuie sa fac si eu k prea imi e pofta

MotanLaOale 1

13.01.2011, 10:59

lia maria 1

14.01.2011, 09:40

am ajuns prea tarziu sigur s-a mancat tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui, ciuperci si smantana