Paste cu chiftelute, sos si ciuperci

de madi_marin in Paste, 3 Mai 2010 | 22387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 fire de ceapa verde
  • marar proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri cu pasta de tomate
  • 150 g ciuperci ( eu am avut ghebe in otet)
  • condimente pentru paste
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu chiftelute, sos si ciuperci:

Se prepara intai chiftelutele : se amesteca tocatura cu ceapa verde maruntita, cu usturoiul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, cu marar, sare si piper. Se formeaza chiftelute care se dau prin faina, apoi se prajesc . Se pun la scurs pe un servet de bucatarie.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei . Cand sunt gata nu se scurg de zeama, ci se adauga peste ele pasta de tomate desfacuta in putin apa, condimentele si ciupercile tocate marunt. Se adauga si chiftelutele, se mai da un clocot , apoi se dau deoparte. Se serveste preparatul cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chiftelute, sos si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

04.05.2010, 00:47

super si eu am facut cu sos si cu puire,arata tare bine si cu ciuperci ,mama ce nebunie ,mai ales ca eu sant inebunita cu ciupercile5 furculite madi

madi_marin 1

04.05.2010, 09:17

nultumesc fetelor....

nadina73 1

04.05.2010, 15:53

cu placere madi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu fructe de mare