imi plac mie mult
SE fierb spaghttele in apa cu sare acoperite la foc mic 10 minute.S scrug apoi sub un jet scurt de apa rece.Se rastoaran intr-un castron si se picura ulei de masline in care am zdrobit anterior un graunte de uturoi cu lama unui cutit lat.
In timpul cat au fiert spaghettele noi am curatat ardeiul d eseminte si cotor si l-am taiat fasii lungi si subtirele.L afel ciupercile lamele si grauntii de usturoi taiati feliute.Se calesc impreuna in putin unt topit amestecat cu 1 lingura d eulei de masline.Seda un praf de sare si piper,se adauga si feliute subtiri d edovlecel taiat precum cartofii pai si se calesc impreuna.Se adauga rosioarele fara coaja si tocate feliute si apoi la final sosul de soia.
Se servesc spaghetele amestecate cu ciupercile si restul de sos.
E tare gustoasa combinatia.Este un dulce picant.
1
in momentul servirii(calde) puteti razui putin cascval deasupra