Paste cu ciuperci si mazare

de alldaycooking in Paste, 29 Apr 2011 | 6507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 4 ciuperci mari
  • 1 cana de mazare congelata
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • 5 linguri de smantana
  • 3 linguri de lapte
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si mazare:

Pastele se fierb comform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa si se adauga apa rece peste ele. Se scurg bine de apa. Ciupercile se spala bine, se taie felii si se prajesc in putin ulei. In momentul cand apa lasata de ciuperci a inceput sa scada am adaugat mazarea si apoi usturoiul maruntit. In momentul cand mazarea era facuta am luat de foc legumele. Intr-o tigaie am pus o lingura de ulei si am adaugat cascavalul taiat cubulete. Imediat am adaugat smantana si lapte si am amestecat pana la topirea cascavalului. Acest sos l-am turnat peste paste si am potrivit ca putina sare, cascavalul nefiind prea sarat. Am asezat pastele pe farfurie si am adaugat legumele. La sfarsit am presarat bucatele de parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]