Paste cu creveti si sos gorgonzola

de trifadalia in Paste, 8 Mai 2018 | 3839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 500 ml smantana pentru gatit
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • cimbru
  • 150 gr gorgonzola
  • 150 gr creveti
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu creveti si sos gorgonzola:

Pastele se pun la fiert sa fie al dente, in apa cu sare. Se fierb orice fel de paste dupa preferinte.

Pentru sos se pune smantana intr-o tigaie si gorgonzola sfaramata pana aproape incepe sa fiarba. Se adauga ceapa verde tocata, patrunjelul si cimbrul, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se mai lasa pe foc 5-6 minute, amestecand pana ce sosul devine mai dens si se ingroasa.

In alta tigaie se incalzeste uleiul, se adauga crevetii la prajit 2-3 minute pana capata o culoare rozaliu inchis. Se amesteca apoi pastele cu crevetii si cu sosul, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu creveti si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftele si sos de rosii