Paste cu dovlecel şi sos de roşii

de Dana_Retetegg in Paste, 18 Mar 2011 | 6959 vizualizari

 

Am pregatit iar paste, dar de aceasta data cu un sos super bun, o combinatie delicioasa pe care trebuie s-o incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • paste (eu am avut de tip cornetti),
  • 1 dovlecel,
  • 1/2 ceapa,
  • 3-4 ciuperci,
  • 150 ml sos de rosii,
  • cateva nuci,
  • sare,
  • oregano,
  • boia dulce,
  • cascaval ras,
  • 1 lingurita sos de soia.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecel şi sos de roşii:

Pastele le-am fiert in apa cu sare si le-am lasat la scurs.

Am tocat ceapa julien si am pus-o la calit. Am adaugat ciupercile taiate, oregano, boia, sare si 2 linguri de apa de la paste.

Cand ceapa si ciupercile s-au calit, am adaugat si dovleceii taiati rondele subtiri (eu am o razatoare care taie in diverse forme si e ideala pentru felii subtiri). Am pus sosul de soia si sosul de rosii, apoi am mai lasat pe foc aprox. 6-7 minute.

Am asezat pe o farfurie o portie de paste, am adaugat peste ele sosul de dovlecei si rosii, iar deasupra am ras cascaval si am pus cateva nuci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecel şi sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi