Paste cu dovlecel şi sos de roşii

de Dana_Retetegg in Paste, 18 Mar 2011 | 6748 vizualizari

 

Am pregatit iar paste, dar de aceasta data cu un sos super bun, o combinatie delicioasa pe care trebuie s-o incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • paste (eu am avut de tip cornetti),
  • 1 dovlecel,
  • 1/2 ceapa,
  • 3-4 ciuperci,
  • 150 ml sos de rosii,
  • cateva nuci,
  • sare,
  • oregano,
  • boia dulce,
  • cascaval ras,
  • 1 lingurita sos de soia.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecel şi sos de roşii:

Pastele le-am fiert in apa cu sare si le-am lasat la scurs.

Am tocat ceapa julien si am pus-o la calit. Am adaugat ciupercile taiate, oregano, boia, sare si 2 linguri de apa de la paste.

Cand ceapa si ciupercile s-au calit, am adaugat si dovleceii taiati rondele subtiri (eu am o razatoare care taie in diverse forme si e ideala pentru felii subtiri). Am pus sosul de soia si sosul de rosii, apoi am mai lasat pe foc aprox. 6-7 minute.

Am asezat pe o farfurie o portie de paste, am adaugat peste ele sosul de dovlecei si rosii, iar deasupra am ras cascaval si am pus cateva nuci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecel şi sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac