Paste cu legume, la cuptor

de lia maria in Paste, 10 Mai 2010 | 12143 vizualizari

 

Un preparat usor, pentru cina. Acest preparat se poate servi atat cald cat si rece. pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 500gr paste
  • 1 dovlecel
  • 2morcovi
  • 1 radacina patrunjel + Frunze
  • 1 telina medie + Frunze
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa medie
  • 150gr unt
  • 100 gr cascaval
  • Sare
  • Piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu legume, la cuptor:

Fierbem pastele aprox.20’, le trecem pe sub un jet de apa rece, dupa care le punem la scurs. Dam toate legumele si cascavalul pe razatoare si tocam frunzele. Intr-o tigaie pune 50gr unt la topit,  adaugam  legumele si frunzele, sare , piper si dinstuim totul 15’, la foc mic.

Tapetam cu 50gr unt, un vas de yena, punem jumatate din cascavalul ras, adaugam un strat de legume, unul de paste si continuam astfel incat ultimul strat sa fie de paste. Deasupra punem cascavalul si untul ramas. Dam totul la cuptor  pentru 20’.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]