Paste cu piept de pui si sos de smantana

de mimmi in Paste, 28 Apr 2012 | 24685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 1 piept de pui dezosat,
  • 5 ciuperci,
  • 250 ml smantana dulce,
  • 1 lingura de faina,
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri ulei,
  • sare,piper,
  • oregano,
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui si sos de smantana:

  Tocam ceapa marunt,ciuperile le taiem feliute si le calim in ulei. Adaugam pieptul de pui taiat cubulete si continuam sa le calim pana se patrund toate. Adaugam peste faina,smantana dulce si amestecam sa nu sa faca cocoloase,dupa care turnam amestecul in tigaie. Adaugam sare,piper si oregano dupa gust,lasandu-le sa dea cateva clocote,timp in care amestecam sa nu se prinda de tigaie. Servim cu paste fierte dupa instructiunile de pe ambalaj.

Pofta Buna !  

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Paste integrale cu legume