Paste cu piept de pui si sos de smantana

de mimmi in Paste, 28 Apr 2012 | 24928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 1 piept de pui dezosat,
  • 5 ciuperci,
  • 250 ml smantana dulce,
  • 1 lingura de faina,
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri ulei,
  • sare,piper,
  • oregano,
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui si sos de smantana:

  Tocam ceapa marunt,ciuperile le taiem feliute si le calim in ulei. Adaugam pieptul de pui taiat cubulete si continuam sa le calim pana se patrund toate. Adaugam peste faina,smantana dulce si amestecam sa nu sa faca cocoloase,dupa care turnam amestecul in tigaie. Adaugam sare,piper si oregano dupa gust,lasandu-le sa dea cateva clocote,timp in care amestecam sa nu se prinda de tigaie. Servim cu paste fierte dupa instructiunile de pe ambalaj.

Pofta Buna !  

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si Philadelphia