Paste cu ricotta si carnati

de - Andreea - in Paste, 25 Sep 2015 | 3922 vizualizari

 

La inceput am strambat din nas ... eu nu sunt mare fan ricotta ...dar in combinatie cu carnea de carnati , pot spune ca mi-a placut tare mult ... Pastele au fost delicioase !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 4 carnati carne porc
  • 250 gr ricotta
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ricotta si carnati:

Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si pastele . Lasam sa fiarba circa 10 minute , sau in functie de tipul de pasta folosit,conform indicatiilor de pe pachet . Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele. 

Intre timp curatam carnatii de pielita si ii maruntim cu ajutorul unuei furculite . 

Punem o tigaie la foc iute cu putin ulei .Cand uleiul s-a incins , punem carnea de la carnati si lasam sa se prajeasca la foc potrivit . Potrivim de sare si piper . 

Cand carnea este prajita , o scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces . 

Separat intr-un bol punem ricotta ,presaram piper si  putina zeama din tigaia in care s-a prajit carnea si frecam bine pana devine o crema .

Adaugam carnea si amestecam bine ingredientele. 

Cand pastele au fiert,le scurgem bine de apa si le punem in bolul cu carne si ricotta . Amestecam bine . 

Servim pastele calde ! 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ricotta si carnati" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pappardelle cu carne si sos de rosii