Paste cu verdeturi

de Corinuta in Paste, 18 Mai 2011 | 7779 vizualizari

COMENTARII (34)

Mitinita 1

18.05.2011, 13:32

mi-am amintit ca am niste pesto la frigider merg sa fac si eu paste

Corinuta 1

18.05.2011, 13:34

rapid si bun! se mananca pe loc, calde

Mitinita 1

18.05.2011, 13:48

mi-am uns pesto pe paine ca a fost si mai rapid am varsat crema pe jos si am fost ocupata cu stersul

La Ancuta 1

18.05.2011, 13:48

bune, bune

Corinuta 1

18.05.2011, 14:08

ioii! nasol asa, Adina!

Corinuta 1

18.05.2011, 14:08

Ancutzo vrei?

alinutza1983 1

18.05.2011, 14:26

...daca nu vrea ea....mai sunt altii la rand!

adry88 1

18.05.2011, 15:07

RuxyRux 1

18.05.2011, 15:19

Ce deliciu

Anamaria7 1

18.05.2011, 15:53

fara nucsoara nu erau asa buneee

rivka 1

18.05.2011, 17:15

nu ma prea omor dupa paste dar astea suna bine.
smantana aia...nu se taie la fiert? zic si eu...intreb ca nu stiu nu obisnuiesc sa gatesc cu sosuri cu smantana...

gaby_duceag 1

18.05.2011, 17:21

ete ma, cine revendica trusa de scule..ntz ntz

Corinuta 1

18.05.2011, 17:48

daca e smantana lichida, nu se taie
dar Gaby garanteaza ca nici ailalta nu se taie

mirela0911 1

18.05.2011, 18:02

e buna

ionela2682 1

18.05.2011, 18:13

gaby_duceag 1

18.05.2011, 18:35

pai si eu la pastele mele cu pui am pus smantana
dar cred ca depinde..eu as zice ca trebuie mai grasa

rivka 1

18.05.2011, 18:59

cum adica lichida?
:-s
eu o singura data am incercat pui cu smantana si mie mi s-a taiat pe loc.
la ce te referi cand zici lichida?
si eu vreau paste de astea dar nu as indrazni sa fierb smantana inca 5 minute ca am senzatia ca se taie pe loc...

rivka 1

18.05.2011, 19:00

adevarul e ca nu ma pricep, nu am gatit cu smanatana si nici maica-mea...de aia intreb.

Corinuta 1

18.05.2011, 19:19

adica este in comert un fel de smantana lichida pentru gatit care curge ca laptele decat ca are vreo 15% grasime, pe care poti sa o mixezi si se face frisca sau poti sa o folosesti la sosuri si nu e acra deloc, de aia cred ca ii zice smantana dulce

rivka 1

18.05.2011, 19:39

oke, deci te referi la frisca lichida (proaspata de fapt), nu la smanatana groasa, acra, ce se foloseste in romania la pus in ciorbe?
oke, merci, ma gandeam eu, ca eu am incercat cu smantana (acra) si aia nu se poate fierbe ca se taie imediat cand incepe sa fiarba.
multumesc mult.
stiu acum la ce te referi.

LUK 1

18.05.2011, 23:05

divainbucatarie 1

19.05.2011, 09:14

Lau 1

19.05.2011, 10:27

bune

Bucataras Medi 1

20.05.2011, 08:37

ce-mi place sa gatesc acuma primavara cu verzituri, mancarea are alt gust...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spätzle