Paste Philadelphia

de - Andreea - in Paste, 14 Dec 2012 | 16003 vizualizari

COMENTARII (31)

- Andreea - 1

16.12.2012, 22:47

satisfyyourcravings...ti-o recomand.e una din cele mai bune retete cu paste mincate vreodata...iar mie imi plac la nebunie pstele si am incercat destule feluri

jolygina 1

18.12.2012, 13:35

imi plac

tavi777 1

20.12.2012, 13:36

Un sfat ff bun pt toti incepatorii: NU PUNETI IN TIGAIE NICIODATA PT FRIPT..PRAJIT..CALIT..ETC..ULEI DE MASLINE...uleiul de masline se foloseste doar natural..in salate..uleiul de masline isi pierde toate proprietatile si devine amarui ( da un gust urat oricarui produs prajit in ulei de masline)..folositi ulei de palmier sau de porumb daca va permiteti..daca nu ulei de floarea soarelui sau pt inmuiat..calit la un unt 95% grasime

diaconta 1

20.12.2012, 13:44

Aici sunt de acord cu tine Tavi

4fun 1

23.12.2012, 15:03

super simplu de pregatit si sunt minunate!

- Andreea - 1

23.12.2012, 20:49

momentan sint la stadiul in care invat sa gatesc deci ma iau strict dupa retetele din cartile de bucate... dar multumesc frumos tavi ptr sfat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]