Pastrav crocant la tigaie cu salata cremoasa de cartofi

de Satisfyyourcravings in Pastrav, 23 Apr 2018 | 5476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi proaspeti, intregi
  • 800 grame cartofi noi
  • 100 ml maioneza
  • sare, piper
  • 1 lingura capere
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 1 lingura chives, tocat
  • 1 lingura suc de lamaie
  • ulei de masline
  • lamaie pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav crocant la tigaie cu salata cremoasa de cartofi:

Cartofii se taie in jumatati, daca sunt prea mari si se fierb, necuratati de coaja, in apa cu sare 10-12 minute, pana sunt gatiti complet. 

Separat se amesteca maioneza cu sucul de lamaie, patrunjelul, chives si caperele tocate. Se adauga peste cartofi si se amesteca cu grija. 

Intre timp, se cresteaza pestele din loc in loc, pe ambele parti si se presara cu sare si piper. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu si se prajeste pestele 5-8 minute pe parte in functie de grosime. 

Se servesc imediat cu salata de cartofi si bucati de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav crocant la tigaie cu salata cremoasa de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar cu sos de patrunjel