Păstrăv cu arome mediteraneene

de elucubratiiculinare in Pastrav, 12 Sep 2013 | 10121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 păstrăvi - aprox. 300 g bucata
  • 100 g roșii uscate la soare în ulei
  • 100 g măsline fără sâmburi de preferat negre
  • 8 căței de usturoi
  • o mână frunze de busuioc proaspete
  • 100 ml vin alb
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv cu arome mediteraneene:

Încingem cuptorul la 200 grade C.

Păstrăvii eviscerați se spală bine și se lasă un pic la scurs ori se zvântă cu un prosop de hârtie. Într-un castron amestecăm roșiile uscate cu măslinele negre, cățeii de usturoi feliați și frunzele de busuioc. Aranjăm păstrăvii într-o tavă unsă cu puțin ulei de măsline, după ce i-am condimentat cu sare și piper negru măcinat. Cu jumătate din amestecul de roșii umplem păstrăvii, restul de amestec porționându-l pe fiecare pește.  Stropim cu ulei de măsline și vin alb sec.

Dăm la cuptor pentru 20-25 minute.

Servim pe platou cu salată verde și ornăm cu frunze de busuioc proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv cu arome mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]