Pastrav pe pat de legume la cuptor

de florenta72 in Pastrav, 28 Apr 2013 | 10213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi de marime medie
  • 2 morcovi medii
  • o telina
  • o legatura de ceapa verde
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras rosu
  • vin alb demisec - 1 pahar mare 400ml
  • apa 450ml
  • ulei de floarea soarelui, cativa stropi
  • o lamaie
  • marar - o legatura
  • piper macinat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe pat de legume la cuptor:

Am taiat legumele fasii si rondele, ceapa verde taiata marunt, pestele curatat si spalat. Am pus putin ulei in tava, si am  format un pat din legume in trei straturi peste care am aseazat pastravii stropiti cu putin ulei. Optional se pot introduce bucatele de legume in interiorul pastravilor. Am condimentat cu sare si piper dupa gust, am turnat apa si vinul in tava dupa care am introdus la cuptor aproximativ 60 de minute la foc mic. Dupa ce s-au rumenit pastravii, iar sosul a scazut, am scos tava, am stropit cu putina zeama de lamaie peste pastravi, am ornat cu rondele de lamaie si am presarat marar tocat marunt. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Păstrăv cu fenicul