Pastrav umplut cu rosii la gratar

de Bya Ralu in Pastrav, 29 Aug 2015 | 4325 vizualizari

 

Foarte bun a fost

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati pastrav eviscerat
  • 1 rosie mare
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav umplut cu rosii la gratar:

Pestele se spala bine si se lasa la scurs.

Se unge pe ambele parti cu ulei de masline,se presara condimentele peste tot inclusiv in interior.

Rosiile se taie rondele  si in jumatate daca este mai mare si se umple fiecare bucata de pastrav.

Se da la rece pentru 2 ore.

Gratarul se unge bine cu slanina sau grasime si se pun bucatiile de peste,se lasa cam 15-20 minute pe ambele parti,se intorc doar o singura data.

Cu o furculita se verifica in interior daca este gata.

Se iau de pe gratar si se servesc cu garnitura de salata si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut cu rosii la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]